bewindvoering voor u 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Overzicht

Tegenwoordig moeten we veel zelf regelen. Het overzicht houden is soms lastig. Er moet veel via de computer. Voor veel mensen is het ook lastig om het overzicht te houden. Inkomsten en uitgaven worden op verschillende momenten bij- en afgeschreven bijvoorbeeld. Een bewindvoerder kan deze zaken van u overnemen en u ontzorgen. Dit is prettig als u daarnaast andere zorgen heeft. 

Controle

AdOtium is een klein en persoonlijk kantoor. We worden gecontroleerd door de rechtbank en branchevereniging en komen uitstekend uit deze controles.  Kunt u misschien wel hulp gebruiken? Lees dan verder of belt u dan gerust voor een afspraak of informatie. Geheel vrijblijvend!

Taken van een bewindvoerder

De bewindvoerder zorgt voor uw geldzaken. Hij mag voor u uw geldzaken regelen. Een bewindvoerder zorgt voor zoveel mogelijk balans tussen uw inkomsten en uitgaven. Hij of zij is het aanspreekpunt voor gemeenten, uitkeringsinstanties, verzekeringsmaatschappijen, schuldeisers enzovoorts.

Situatie VOOR instellen bewind:

Bewindvoering voor u

Situatie NA instellen bewind:


 

Wat is beschermingsbewind Beschermingsbewind en bewind
Beschermingsbewind (vaak kortweg bewind) is een beschermingsmaatregel. Dit betekent dat de rechter een 'opdracht' geeft aan de bewindvoerder om de zaken zo goed mogelijk voor u te regelen. U hoeft dan uw financiën niet meer zelf te regelen.
Er zijn meerdere vormen van bewind, meestal wordt beschermingsbewind bedoeld.
precies? 

Beschermingsbewind is een beschermingsmaatregel. Dit betekent dat de rechter een ‘opdracht’ geeft aan de bewindvoerder om de zaken zo goed mogelijk voor u te regelen. De bewindvoerder heeft de regie over veranderingen in uw geldzaken. Dit gaat waar dat nodig is in overleg. 

Klantervaringen

Bij het grootste deel van de klanten doen we na een jaar een evaluatie. Hoe het is gegaan, hoe ze de bewindvoering hebben ervaren. Een greep uit de reacties:

Ik ben echt heel blij dat ik het gedaan heb, het geeft me echt rust.

Eindelijk gewoon iedere week leefgeld Leefgeld
Het geld wat op uw leefgeldrekening Leefgeldrekening
Een bankrekening op uw naam met een pinpas waar u geld van kunt opnemen of betalingen mee kunt doen. Van deze rekening worden geen andere dingen afgeschreven (zoals huur e.d.)
wordt gestort voor uw boodschappen, reiskosten en andere uitgaven die u zelf doet.
en niet meer de ene keer wel en dan weer niet.

Ik was eerst altijd druk met het controleren van mijn bewindvoerder, die deed niet wat hij moest doen. Daar heb ik nu geen stress meer over, een wereld van verschil.

Bij mijn oude bewindvoerder moest ik bonnetjes inleveren van alles wat ik kocht. Ik ben geen klein kind maar een volwassen vrouw. Bij jou heb ik het gevoel dat ik serieus genomen wordt.

Ik hoor zo vaak rare verhalen over bewindvoerders en dan ben zo blij dat ik jou heb! Ik vertrouw jou voor 100%

Het is niet altijd leuk wat je zegt maar je bent wel eerlijk en het is duidelijk. Als het niet kan dan kan het niet.

Je bent streng maar dat heb ik ook wel nodig.

Je bent heel makkelijk met extra leefgeld. Als het kan, kan het. Als jij zegt dat het niet kan, dan geloof ik dat.

Ik kan het gewoon tegen je zeggen als me wat dwars zit of als ik het niet met je eens ben.


 

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met AdOtium.