Bewindvoering aanvragen

Heeft u een klant of familielid die volgens u beschermingsbewind nodig heeft? Of regelt u nu de zaken maar wordt dat alles bij elkaar te veel? Wij werken niet met aanmeldformulieren maar horen graag van u wat de situatie is. Neem gerust contact met ons op of laat een bericht achter via het contactformulier, dan nemen wij contact met u op.

Telefonisch contact

We nemen telefonisch de situatie in grote lijnen door zodat we een inschatting kunnen maken of beschermingsbewind een oplossing zou kunnen zijn. Bel ons gerust voor advies of aanvragen van bewindvoering op 06 – 449 26 245.

Kennismaking

Als bewindvoering een oplossing is, maken we een afspraak voor kennismaking. Dit is vrijblijvend. Het gesprek vindt plaats bij u thuis of in de instelling waar u (of uw client/familielid) verblijft. De persoon die onder bewind gesteld wil worden, mag uiteraard nog iemand bij het gesprek laten zitten als hij/zij dat prettig vindt.

Uw keuze

Pas daarna maakt u een keuze; wilt u AdOtium als bewindvoerder of klikt het misschien niet (genoeg). Ook wij maken een inschatting of we u kunnen en willen helpen. Als u beschermingsbewind wil aanvragen, wordt een aanvraag opgesteld. Dit wordt grotendeels door ons verzorgd. We maken een vervolgafspraak om de papieren door te nemen en te tekenen.

Aanvraag versturen

Als alles compleet is, wordt de aanvraag opgestuurd naar de rechtbank. De tijd tussen het versturen en de beschikking (brief van de rechtbank dat iemand onder bewind is gesteld) wisselt. Dit duurt meestal tussen de drie en acht weken. De totale aanvraag van het eerste gesprek tot de beschikking duurt gemiddeld zes weken tot twee maanden.

Beschikking ontvangen, en nu?

Als de beschikking (brief van de rechtbank) binnenkomt, sta je onder bewind. Kijk voor meer informatie bij veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij, neem dan contact op. Klik hier voor klantervaringen.

Waarom AdOtium?

AdOtium is een klein en flexibel bewindvoerderskantoor. Wij kennen al onze klanten. We richten ons specifiek op een psychisch kwetsbare groep. Deze groep vind het vaak lastig om verschillende contactpersonen te hebben. Duidelijkheid en eerlijkheid is voor hen belangrijk. We nemen de tijd voor contactgroei en proberen waar dat kan mee te bewegen met de klant of naar werkbare oplossingen te zoeken. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt!

Bewindvoering aanvragen

Bel gerust met 06 – 449 26 245 voor een afspraak of vul het e-mailformulier in, wij nemen dan snel contact met u op. Geheel vrijblijvend.

Verwijzers over AdOtium

Ieder mens is uniek en leeft op zijn eigen manier met zijn eigen kunnen. Als je niet (meer) alles kunt, verlies je een stuk controle. AdOtium helpt om weer controle te krijgen. Zo kan de klant zich richten op alle zaken die hij wél kan.

Je denkt mee in oplossingen en bent daar creatief in

Je vindt het niet erg om dingen uit te leggen

Ik krijg snel antwoord, fijn!

Goeie ervaringen, altijd correct en attent.

Fijn dat je persoonlijk contact kan hebben als er iets is.

Fijn dat ze direct te bereiken is. Niet zoals veel kantoren bandjes en keuzemenu’s