over ons 

Wie zijn we en hoe gaan we te werk?

Ieder mens is uniek en leeft op zijn eigen manier met zijn eigen kunnen. Als je niet (meer) alles kunt of het overzicht verliest, verlies je een stuk controle. AdOtium helpt om weer controle te krijgen. Zo kan jij je richten op alle zaken die je wél kan.

Autisme, ADHD, depressie?

AdOtium is een klein kantoor. We werken met zijn tweeën. Sabine en Rob. Door onze werkwijze hoeft u niet steeds hetzelfde verhaal uit te leggen. Wij weten wie u bent, ook zonder klantnummer of geboortedatum. U krijgt niet steeds een andere contactpersoon. U krijgt geen bandjes met keuzemenu’s als u belt. Wij weten wie u bent en kennen u en uw situatie. Vooral cliënten met (een vorm van) autisme en/of ADHD maar ook cliënten met depressie, bipolaire stoornis, behoefte aan structuur en/of duidelijkheid voelen zich prettig bij ons.

 
Sabine Zeiss

Sabine


Ik (Sabine) heb een achtergrond in de GGZ. In 2012 werd ik bewindvoerder wat een hele mooie mix bleek te zijn tussen mijn financiële achtergrond en mijn achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg. Ik weet dat deze tijd veeleisend is en dat veel mensen niet aan deze eisen kunnen voldoen. Ik kijk samen met u hoe het in uw situatie wél goed werkt. Ik kom altijd eerst kennismaken. Daarna beslissen we of we samen verder willen gaan. Ik doe de meeste klantcontacten.
 
Rob Deden

Rob


Ik (Rob) ben een aantal jaar geleden mee gaan werken met Sabine om haar te ondersteunen in drukkere periodes. Inmiddels ben ik ook bevoegd bewindvoerder. Ik blijf meestal op de achtergrond en regel daar allerlei cliëntenzaken. Door onze korte lijnen zijn we meestal beiden op de hoogte van alle zaken die spelen.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met AdOtium.